Rólam

Helló! Szijártó József vagyok, WordPress guru. 2010 óta foglalkozom egyedi WordPress fejlesztésekkel. Készítettem már rengeteg egyedi sablont, WordPress alapú egyedi fejlesztést, CRM- illetve egyéb nyilvántartó rendszereket.

Gyerekkoromban volt egy spirálfüzetem, ahová feljegyzeteltem sok számítástechnikával kapcsolatos dolgot, pl. hogy 8 bit = 1 byte, 1024 Byte = 1kByte, és így tovább. Akkor még a helyi iskola számítástechnika-termébe kéretőztem be nyári szünetben, hogy számítógéphez jussak. Nem sokkal később megkaptam első 486-os számítógépemet, és végérvényesen beszippantott az informatika világa.

Aztán jött a betárcsázós internet, és  15 évesen elkészítettem első weboldalamat. Érdeklődésem töretlen volt a téma után, és egyre bonyolultabb dolgokba vágtam bele. Jött a saját vállalkozás, egy kis nagyvállalati környezet, majd ismét saját vállalkozás.

Kifejezetten WordPress oldalakra specializálódtam, ezen belül is az egyedi fejlesztésekre. Vállalkozásunkat DEVBOX-nak hívják, ahol mindezek szolgáltatásokba csomagolva elérhetőek.

Ha olyanra van szükséged, aki kívülről-belülről ismeri a WordPress-szt, vedd fel velem a kapcsolatot.