SOS segítség

Feltörték? Lassú? Nem tudsz belépni? Hibát ír ki? Karbantartásra szorul?

24 órán belül  visszahozom WordPress weboldalad!

Minél tovább áll a weboldalad, annál több látogatót veszítesz!

SOS WordPress helyreállítás

Amire most szükség van, az a gyors beavatkozás és helyreállítás

  1. Feltörés vagy hiba okának meghatározása
  2. Kártékony kódrészletek vagy hiba eltávolítása
  3. Ismételt előfordulás megakadályozása
  4. Biztonsági audit
  5. Biztonsági beállítások és frissítések elvégzése
19.990Ft
+áfa / weboldal
(több oldal esetén egyedi árat adok)

 

A szolgáltatást ismerős ajánlotta, mert gyors szükségünk volt egy profi szakemberre. József nemcsak a kért szolgáltatást végezte el nagyon gyorsan és profin, hanem megoldott egy másik problémát is, mindemellett utókövetéssel pár napig szemmel tartotta honlapunkat, ahol a hibák felmerültek.
Bátran ajánlom őt: gyors, profi és igen kedvező áron dolgozik, mindemellett megfontolandó tanácsokkal látja el a megrendelőt.

 

Hegedüs Henrietta

értékesítési vezető

Zsófia Rendezvényhajó

MEGRENDELÉS

    Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted ([email protected]). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a DEVBOX Kft.-vel köti (7054 Tengelic, Rákóczi u. 9.)